Haribo Good Night Gold Bear Box, 100 Mini Bag, 980g

Haribo; Gute; Nacht; Goldbären; Dose; 100Stck;
Quantity Unit price Reference price
To 2 €6.45 * €6.58 * / 1 kg
From 3 €6.25 * €6.38 * / 1 kg
Content: 0.98 kg

*prices incl. VAT plus shipping costs

Ready to ship today,
Delivery time appr. 1-3 workdays

Sold 18 times in the last month
Total price: 6.45 *
  • 410003
  • 4001686304716
  • 30.12.2020
  • does not contain any allergen according to the legal requirements of the EU.
  • Storage: Protect from heat and moisture.
Little bedtime sweets bring great dreams 100 mini bags in good-night design, filled with... more
Product information "Haribo Good Night Gold Bear Box, 100 Mini Bag, 980g"

Little bedtime sweets bring great dreams Haribo Golden Bear

Haribo Golden Bear Good-Night100 mini bags in good-night design, filled with original Haribo fruit gum gold bears. The classic Haribo gold bear is also available in the dreamy version as a small gift for your guests. Individually packed in mini bags, the small bedtime sweets are a delight for young and old.

Ideal as

  • bedtime sweets
  • for the offspring, whether large or small
  • in the hotel as sweet attention
  • as a supplement in dispatch

With the star of Haribo, the gold bear in mini bags, you never do anything wrong. And snacking yourself is also expressly permitted.

brand: Haribo
product group: Sweets
Filling quantity (weight): 980g
Sweets for adults and kids: fruit gums
Gifts: Yes

Herstellerkontakt: Haribo GmbH & Co. KG, Dr.-Hans-und-Paul-Riegel-Straße 1, 53501 Grafschaft, Deutschland

2018: der 125. Geburtstag des Firmengründers Hans Riegel

Hans RiegelAm 3. April 1893 wurde der Haribo-Gründer in Bonn geboren. 

Ein Sack Zucker, eine Marmorplatte, ein Hocker, ein gemauerter Herd, ein Kupferkessel und eine Walze: Dass aus diesem Startkapital ein weltweit bekanntes Unternehmen entsteht, hätte Hans Riegel sich wohl kaum träumen lassen. Vor 125 Jahren wurde der Gründer des weltweit für Fruchtgummi bekannten Unternehmens Haribo geboren. 29 Jahre später erfand der Visionär und gelernte Bonbonkocher die Goldbären – und ebnete mit dieser goldigen Erfindung den Weg für ein unverwechselbares Unternehmen, das nach wie vor in Familienhand ist.

Nachdem Hans Riegel seine Lehre zum Bonbonkocher absolviert und etwas Berufserfahrung gesammelt hatte, wagte der 27-jährige einen großen Schritt und ließ das Unternehmen Haribo als Akronym für HAns RIegel BOnn am 13. Dezember 1920 ins Handelsregister eintragen. In einem Haus im Bonner Stadtteil Kessenich begann Hans Riegel die Produktion seiner Süßwaren – erst allein, dann zusammen mit seiner ersten Mitarbeiterin, seiner Frau Gertrud. Nur zwei Jahre später erfand er den Urahn des Goldbären, den Tanzbären, der anfangs noch mit dem Fahrrad an Kunden verteilt wurde.

Hans Riegels süßeste Erfindung: Die Haribo Goldbären

Fast 100 Jahre später werden weltweit rund 100 Millionen Goldbären pro Tag von Haribo produziert. Die Goldbären-Produktqualität im Hinblick auf die unverwechselbaren Form-, Konsistenz- und Geschmackseigenschaften hat sich über nationale Grenzen hinweg eindrucksvoll auf den Märkten durchgesetzt. Die beliebten Goldbären sind mittlerweile ein internationaler Topseller und werden auf der ganzen Welt begehrt. Seit 1922 begeistern sie große und kleine Konsumenten und bringen Freude in jeden Alltag. Die Klassiker gibt es in den Geschmacksrichtungen Orange, Zitrone, Erdbeere, Himbeere, Ananas und Apfel.

Von der Hinterhof-Küche zum Weltmarktführer

Was als mutiges Vorhaben von Hans Riegel begann, ist inzwischen aus der Welt der Süßigkeiten nicht mehr wegzudenken. Als traditionelles Familienunternehmen und weltweit bekannter Süßwarenhersteller bietet Haribo insgesamt rund 7.000 Mitarbeitern einen Arbeitsplatz. Für modernste Arbeitsbedingungen sorgt unter anderem der neue Standort in Grafschaft, der die technologisch fortschrittlichsten Produktionsstraßen der Welt im Süßwarenbereich bietet. Dennoch spielt der Heimat-Produktionsstandort Bonn, der als autarke Einheit bestehen bleibt, noch immer eine bedeutende Rolle für den Süßwarenhersteller.

Qualität – das oberste Gebot

Haribo stellt sehr hohe Anforderungen an die Qualität der Rohstoffe ihrer Produkte. Daher sind auch alle Haribo-Produktionswerke weltweit Ende 2017 nach dem FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000) zertifiziert, welches eine hohe Akzeptanz im internationalen Handel genießt und für höchstes Niveau bei Qualitäts- und Sicherheitsstandards entlang der gesamten Herstellungs- und Lieferkette steht.

„Qualität“ setzt sich aus einer Reihe von Einzelbestandteilen zusammen. Zum einen sind erstklassige Rohstoffe unverzichtbar, um beständig überzeugende Qualität zu liefern. Zum anderen ist es unerlässlich, den gesamten Produktionsprozess akribisch zu kontrollieren – und dies technologisch auf dem höchsten Niveau. Darüber hinaus ist es uns besonders wichtig, dass jeder einzelne Mitarbeiter durch seinen persönlichen Einsatz das Qualitätsniveau unserer Produkte fördert. Unsere Handelspartner beraten wir stets im Hinblick auf die richtigen Lagerbedingungen unserer Artikel, sodass unsere Ware auch in den Regalen keinen Qualitätsverlust erleidet.

Zusammenfassend kann festgehalten werden, dass wir alles daran setzen, unsere Philosophie „Vor allem Qualität“ zu bewahren.

nutrition information Ingredients nutritional... mehr
nutritional values Ingredients

nutrition information

Ingredients

nutritional values per 100g RI* per serving (25g)
Energy: 1459kJ/343kcal 4%
Fat: <0,5g <1%
of which saturated fatty acids: 0,1g <1%
Carbohydrates: 77g 7%
of which sugar: 46g 13%
Protein: 6,9g 3%
Salt: 0,07g <1%

RI* = reference quantity per dayReference quantity
for an average adult (8400kJ/2000kcal)

Package contains 40 portions

The analytical values are subject to the usual fluctuations for products made from natural products.

Glucose syrup; sugar; gelatine; dextrose; fruit juice from fruit juice concentrate: apple, strawberry, raspberry, orange, lemon, pineapple; acidifier: citric acid; fruit and plant concentrates: safflower, spirulina, apple, elderberry, orange, blackcurrant, kiwi, lemon, chokeberry, mango, passion fruit, grape; flavour; elderberry extract; coating: beeswax white and yellow, carnauba wax concentrate: apple, strawberry, raspberry, orange, lemon, pineapple; acidifier: citric acid; flavouring: elderberry extract; flavouring: beeswax white and yellow; carnauba wax concentrate: carnauba wax, carnauba wax, carnauba wax, carnauba wax, carnauba wax, carnauba wax, carnauba wax, beeswax extract, beeswax extract

Tip 1: Golden Bear Cake With this cake not only the Haribo gold bear's heart opens.... mehr

Tip 1: Golden Bear Cake

Haribo Golden Bear Cake

With this cake not only the Haribo gold bear's heart opens.

Ingredients:

dough

  • 4 eggs
  • 100 g sugar
  • 1 point vanilla sugar
  • 80 g cornflour
  • 1 teaspoon baking powder
  • 120 g flour


For the fruit gum layers

  • 150 g Haribo Gold Bears each
  • 150 ml water


For the quark cream

  • 80 g Haribo Gold Bears
  • 500 g low-fat curd cheese
  • 125 ml milk
  • 1 tbsp sugar
  • 2 cups á 200 g cream
  • 2 pct. vanilla sugar
  • 40 ml water

PreparationHaribo Golden Bear Cake

Step 1
Separate
the eggs
and whip the egg yolk with one third of the sugar until a light yellow cream is obtained. Beat the egg whites separately until stiff and stir in the remaining sugar. Pile the egg whites on the egg yolk cream.

Step 2
Sieve the flour mixed with cornflour and baking powder onto it and mix carefully.

Divide the dough and bake the halves at 180 degrees for 25-30 minutes. For the fruit gum layer, dissolve 150 g gummi bears with 75 ml water and pour into the cleaned and oiled springform pan. Let it cool down afterwards.

Step
3DStir the quark with the milk and sugar until smooth
.
Whip the cream in a bowl until stiff, sweeten with the vanilla sugar and add to the quark mixture. Dissolve the transparent/white golden bears with the water in a saucepan, allow to cool slightly and add to the quark mixture. Now the cake can be layered as desired. Observe cooling time.






Tip 2: Golden bear diaper cake

Haribo Gold Bear Changing Cake

It's not just gold-bear fans who are making big eyes of it.

Ingredients:

Dough sponge roll

  • 70 g flour
  • 35 g cornflour
  • 165 g sugar
  • 175 g protein
  • 170 g egg yolk
  • 80 g butter


Dough biscuit base

  • 200 g butter biscuits
  • 4 tbsp soft butter


cream

  • 500 g butter
  • 600 g icing sugar
  • 1 tsp vanilla extract
  • 2 tsp milk


Decoration

  • Haribo Golden Bears
  • Haribo Gold Bears Minis
  • Haribo Juice Golden Bear Jam
  • sprinkles
  • dye
  • Shashlik skewer
  • some melted white chocolate

Haribo Gold Bear Changing CakePreparation:

Dough sponge roll
Flour and starch are sieved together. Whip the egg whites, gradually add the sugar and finally stir in the egg yolks.
Add the flour mixture with a spatula, then melt the butter and add to the mixture.
Line the baking tray with baking paper and bake at 180 degrees for approx. 10 minutes. Repeat this procedure twice.

Dough biscuit base
The butter biscuits are crumbled and 4 tablespoons of soft butter are kneaded in.
Line a 26 springform pan with baking paper, spread the biscuit mixture on top and press down firmly.

Cream
The butter is whipped for approx. 5 minutes, the icing sugar is added in portions.
Once everything is mixed, the vanilla extract and milk are added.







Preparation

The biscuit base is coated with jam. The
sponge cake bases are cut into equal strips and also coated with jam and then with cream. Now the
strips are rolled up and distributed on edge on the biscuit base.


The bottoms are rolled up and distributed until the springform pan is full. Then the cake must be kept cool for 2 hours.

The cake is spread with butter cream on the outside.
A part of the cream is dyed and sprayed on top with the help of a spray nozzle. The sprinkles are distributed at the outer lower edge and on the hoods.
For the gravity effect, a shashlik skewer is inserted diagonally into the cake and coated with a little white chocolate. Afterwards the Haribo gold bears stick on. And this masterpiece is finished!








Read, write and discuss reviews... more
Customer evaluation for "Haribo Good Night Gold Bear Box, 100 Mini Bag, 980g"
Write an evaluation
Evaluations will be activated after verification.
Please enter these characters in the following text field.

The fields marked with * are required.

Haribo; Goldbären; Dose; 100; Mini; Tüten; Haribo gold bear tin, 100 mini bags, 980g
Content as of each 0.98 kg (€6.07 * / 1 kg)
From €5.95 * other sizes available
HARIBO; GOLDBÄREN; TÜTE; Haribo Gold Bear Bag, 1kg
Content as of each 1 kg
From €4.45 * other sizes available
Hipp Bio 3 follow-on milk from the 10th month, 800g Hipp Bio 3 follow-on milk from the 10th month, 800g
Content as of each 0.8 kg (€13.44 * / 1 kg)
From €10.75 * other sizes available
Haribo Frogs 1,05kg Haribo Frogs 1,05kg
Content as of each 1.05 kg (€5.00 * / 1 kg)
From €5.25 * other sizes available
Haribo Happy Cola Mini-Bag Round tin 100 Mini-Bag, 980g Haribo Happy Cola Mini-Bag Round tin 100 Mini-Bag, 980g
Content as of each 0.98 kg (€6.38 * / 1 kg)
From €6.25 * other sizes available
Haribo Snails Liquorice Mini Round Box 100 Mini Bag, 1,27kg Haribo Snails Liquorice Mini Round Box 100 Mini Bag, 1,27kg
Content as of each 1.27 kg (€5.71 * / 1 kg)
From €7.25 * other sizes available
MAOAM; FRUCHT; KRACHER; 300STCK; Maoam fruit cracker 265 pieces, 1,2kg
Content as of each 1.2 kg (€4.79 * / 1 kg)
From €5.75 * other sizes available
Haribo; Primavera; Erdbeeren; Dose; Haribo Primavera Strawberries tin 150 pieces, 1,05kg
Content as of each 1.05 kg (€5.00 * / 1 kg)
From €5.25 * other sizes available
HARIBO; PHANTASIA; Haribo Phantasia, 1kg tin
Content as of each 1 kg
From €4.35 * other sizes available
Haribo; Goldbären; Dose; 100; Mini; Tüten; Haribo gold bear tin, 100 mini bags, 980g
Content as of each 0.98 kg (€6.07 * / 1 kg)
From €5.95 * other sizes available
Viewed